Actie-gericht projectbeheer met PMOsquare

PMOsquare is een oplossing voor actiegericht projectbeheer die

  • leidt tot een betere realisatie van uw projectdoelstellingen en een duurzame borging ervan en
  • u in staat stelt om uw projecten doeltreffender te implementeren en de productiviteit van uw projectuitvoering te verhogen.

PMOsquare kan door organisaties en bedrijven ook worden ingezet ter verbetering van beleidsmatige projecten waardoor ze hun organisatie veel beter kunnen laten presteren en zodoende een veel grotere vooruitgang kunnen boeken.  We verwijzen hiervoor graag naar de quote van de Coördinator Innovatie & Ontwikkeling bij onze pilootklant: “Nog eens hartelijk dank voor de snelle uitrol van de app PMOsquare. Ik denk dat ik echt fan ben. Ik heb het ondertussen aan directie en collega's voorgesteld en ze zijn ook de mening toegedaan dat de app ons op het vlak van sturing van beleid prima kan ondersteunen. We zochten al lang naar een oplossing om een veel breder draagvlak voor zorgkwaliteit in het woonzorgcentrum te bewerkstelligen.”
GDPRsquare, SECUsquare, NEGOsquare, MEETsquare en PMOsquare zijn met elkaar geïntegreerd.

Een brochure met een veel uitgebreidere beschrijving kan via het contactformulier worden opgevraagd. Laat hier een berichtje achter en dan bezorgen we u deze zo snel als mogelijk!

Waarom met CONTACTsquare aan de slag gaan?

Accurate beursopvolging dankzij FAIRsquare

Actie-gericht contractbeheer met NEGOsquare

Slim werken loont meer dan hard werken en hard werken versterkt slim werken.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x