Klanten aan het woord

Ik ben natuurlijk enorm trots op onderstaande quotes en ik werk er continu aan om het geschonken vertrouwen te blijven verdienen ! 

Ik blijf in actie want vooruitgang is de beloning van actie !


Opdracht als business proces analist

Binnen het kader van mijn huidige opdracht leid ik ook medewerkers van de klant tot business proces analist op. Na mijn communicatie over de geslaagde proef van een opgeleide medewerker kreeg ik volgende reactie van de projectleider: "Joop, dat is zeer goed nieuws. Ze heeft het dan ook geleerd van de beste hé :-)".

Opdracht als business proces analist

Dag Joop, ik heb de ontwerp deliverables doorgenomen, ze zien er top uit en volledig volgens mij. Bedankt!

Opdrachtgever van ERP maatwerk

We ervaren zoveel voordelen met ons nieuw ERP-systeem op maat waardoor we het naar andere bedrijven met soortgelijke activiteiten willen commercialiseren.

Gebruiker van ERP maatwerk

In het verleden waren de aankoopprijzen van onze materialen tamelijk stabiel doch recent zijn de prijzen sterk gestegen (tot zelfs 60%) en schommelen ze veel meer. We moeten veel meer aandacht aan ons aankoopbeleid besteden en ons nieuwe ERP-systeem op maat faciliteert ons tot grote voldoening.

Gebruiker van ERP maatwerk

Dankzij ons nieuwe ERP-systeem op maat is onze goederenstroom en informatiedoorstroming veel beter op elkaar afgestemd. Hierdoor gaan onze bestellingen gestroomlijnder in productie en is er veel minder nood aan brandjes blussen. Dit resulteert in een verbeterde benutting van onze productiecapaciteit en in een hogere leverbetrouwbaarheid. Uiteindelijk resulteert dit in een veel hogere rendabiliteit.

Gebruiker van ERP maatwerk

Mooi werk man, ik ben fan!

Gebruiker van SOCIsquare

Ik ervaar het werken met SOCIsquare als iets positiefs. Alle gegevens staan in één programma waardoor je alle info snel kan terugvinden. Het is ook overzichtelijk. Vooral de opvolgingsacties zijn waardevol. Het is voor mij enkel nog even wennen om tijdens een intakegesprek de fiche in te vullen. Je moet soms snel kunnen switchen tussen de verschillende vakjes en je weet nog niet alles staan, maar dit is oefening natuurlijk. :-)

Gebruikers van care4VISIT

Het is fijn samenwerken en we waarderen dat we op elk moment bij jullie terecht kunnen en dat jullie ons altijd enthousiast te woord staan.

Coördinator Innovatie en Ontwikkeling

Nog eens hartelijk dank voor de snelle uitrol van de app PMOsquare. Ik denk dat ik echt fan ben. Ik heb het ondertussen aan directie en collega's voorgesteld en ze zijn ook de mening toegedaan dat de app ons op het vlak van sturing van beleid prima kan ondersteunen. We zochten al lang naar een oplossing om een veel breder draagvlak voor zorgkwaliteit in het woonzorgcentrum te bewerkstelligen.

Directeur Woonzorgcentrum

Dankuwel voor de professionele service !

ICT Directeur Ziekenhuis

“De app is goedgekeurd door de hoofdgeneesheer. Men is naar aanleiding van de wijzigende beschikbaarheid van het testmateriaal, en de nakende toestroom uit verzorgingstehuizen de boom wat aan het “bijsnoeien”. Dankzij de eenvoudige configuratiemogelijkheden zijn we er feilloos in geslaagd de nieuwe takken bij te bouwen. Hartelijk dank, puik werk.“ ICT Directeur Ziekenhuis over de oplevering van een applicatie voor het ondersteunen van hun beslissingsproces aangaande binnenkomende patiënten in hun ziekenhuis

Gebruikers van care4VISIT

We ervaren care4VISIT als een gebruiksvriendelijke tool.

Gebruikers van care4VISIT

Doordat het merendeel van de bezoekers zelf hun afspraak met care4VISIT kan vastleggen is de administratieve last voor ons zorgpersoneel sterk verminderd. En voor die enkele bezoekers die toch bellen kunnen we met care4VISIT snel en eenvoudig een bezoek inplannen.

Gebruikers van care4VISIT

We zijn heel tevreden over de begeleiding die we van het care4VISIT support team krijgen. Ze zijn erg vriendelijk, vlot bereikbaar, kunnen met al onze vragen terecht.

Gebruikers van care4VISIT

care4VISIT biedt ons met betrekking tot de bezoekregeling veel meer houvast.

Gebruikers van care4VISIT

Doordat de informatie gestructureerd en accuraat door onze bezoekers in care4VISIT wordt vastgelegd kunnen we ons beter voorbereiden waardoor de logistieke activiteiten veel efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

Gebruikers van care4VISIT

Met care4VISIT beschikken we over één versie van de waarheid: alle mogelijke vergissingen, foutgevoeligheden, tijdsverlies…, die je met spreadsheets hebt, worden weggenomen.

Gebruikers van care4VISIT

Voordat we met care4VISIT aan de slag gingen, contacteerden we de bezoekers proactief. Dankzij care4VISIT moeten we dit niet meer doen waardoor er enorm veel tijd gewonnen wordt.

Gebruikers van care4VISIT

care4VISIT voorkomt dat zomaar iedereen (een niet-geautoriseerd of ongewenst familielid, een hacker,....) fake bezoeken kan inplannen. We zorgen er dus voor dat de beschikbare tijdssloten ten volle door onze bewoners en bezoekers benut kunnen worden.

Gebruikers van care4VISIT

Dankzij care4VISIT zijn we op GDPR-vlak in orde. De privacy policy wordt volgens de regels goedgekeurd en we vragen toestemming voor het bewaren van de bezoekhistoriek en voor het doorgeven van de bezoekgegevens aan het contactopsporingscentrum.

Gebruikers van care4VISIT

De Verklaring op Eer wordt voor onze bezoekers door care4VISIT automatisch gegenereerd, ingevuld en naar hen gemaild, waardoor de bezoeker zelf deze niet meer moet invullen, waardoor we bepaalde handschriften niet meer moeten ontcijferen,… Het zorgt voor meer comfort en laat het proces vlotter verlopen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x