Maatwerkontwikkeling

Ik geloof erin dat digitalisering betaalbaar kan zijn en dat digitale oplossingen op een flexibele manier kunnen evolueren. Hierom kies ik voor low code development technologie. 

Low code development technologie stelt me in staat om apps

  • veel sneller op te leveren,
  • veel goedkoper op te leveren en
  • flexibel, indien nodig, aan te passen.

Met als gevolg dat de apps nog veel meer renderen omdat ze veel beter aansluiten op de werkwijze en de behoefte van de gebruikers.


Vooruitgang en betere prestaties

Mijn streven is om mijn klanten continu vooruitgang te laten boeken door hen beter te laten presteren. 

Digitalisering zorgt voor verhoging van effici├źntie, verbetering van productiviteit, verhoging van effectiviteit,...  en draagt dus zeker bij tot de verhoging van de prestaties. 

Waarom Power Apps en Power Automate?

Met behulp van Power Apps en Power Automate zorg ik voor een betaalbare versnelling van digitale transformatie namelijk ik slaag erin om applicaties op een  

  • snelle en betaalbare manier te ontwikkelen en 
  • snelle, flexibele en betaalbare manier te blijven aanpassen.

Software-ontwikkeling is een vak

Software-ontwikkeling is volgens mij een vak en ik heb de knepen van het vak verwerkt in een methodiek, waarmee ik me ons na meer dan 10 jaar ervaring met low code ontwikkeling duidelijk onderscheid

Ik doe enerzijds maatwerkprojecten en anderzijds beschik ik over een portfolio van standaard solution templates, die op vraag van de klant volgens zijn wensen en behoeften kan worden aangepast.

Wilt u kennismaken met dergelijke technologie, beter begrijpen hoe dit kan worden ge├»ntegreerd,... dan ben ik graag een klankbord voor u. 

Tot binnenkort?

Laat gerust hier een berichtje achter en ik contacteer u binnen de twee werkdagen!


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x